UGANDA DIŞİŞLERİ BAKANI JEJE ODONGO ŞUBEMİZE ZİYARETTE BULUNDU

Müsiad Antalya
Uganda Dışişleri Bakanı ve Uganda Ankara Büyükelçisi ile altyapı, madencilik ve mineraller, turizm, enerji, su ulaştıma sektörlerinde faaliyet gösteren işadamlarımız şubemizde bir araya geldi.

Diplomasi forumunun ardından Antalya'da ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Uganda Dışişleri Bakanı Jeje Odongo, Türkiye ile ilişkilerinin şu anda çok güzel bir seviyede olduğunu belirterek, iki ülke ilişkilerinin artmaya devam ettiğini bildirdi.

Odongo, buradaki işadamları ve turizmcilerle Uganda arasındaki iletişimlerin artmasını istediklerini belirtti. Toplantıda Uganda hakkında bilgilendirmelerde bulunarak MÜSİAD Antalya yönetimini ülkelerine davet etti.

Başkanımız Ali AKÇAY MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulunurken, üye işadamlarımız Başbakan’a projelerini aktardı. Karşılıklı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.