MÜSİAD 108. DÜNYA GENEL İDARE KURULU ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Müsiad Antalya
Yurt içi ve yurt dışından Şube Başkanlarının ve üyelerin katıldığı iki gün boyunca devam eden MÜSİAD 108. Dünya Genel İdare Kurulu Toplantısı, ev sahipliğimizde gerçekleştirildi.

Programın ilk günü Dünya Başkanlar Toplantısı ve tüm komisyonların eş zamanlı toplantılarıyla ile başladı. Toplantılarda 2023 yılındaki faaliyetler değerlendirilirken 2024 yılına dair de yapılacak projeler ele alındı.

Genel Başkan Mahmut Asmalı ve Genel Başkan Yardımcıları Doğan Alperen, Osman Çalışkan, Abdulsamet Temel, Davut Altunbaş, Abdurrahman Uzun ve Burhan Özdemir’in sunumlarını yaptığı toplantıda MÜSİAD içi geliştirme projeleri detaylıca görüşüldü.

Eş zamanlı toplantılarda ise Kurumsal İletişim Komisyonu, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu, Karz-ı Hasen Sandığı, İş ve Ticareti Geliştirme Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonları, Sektör Kurulları Komisyonu, Yurt İçi Teşkilatlanma, Üye Kabul ve Üye İlişkileri Komisyonu, MÜSİAD Ticaret Ofisi ve MÜSİAD INVEST Komisyonları, yurt içi ve yurt dışı sorumlu başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Programın ilk günü Hasbihal Toplantısı ile noktalandı. Hasbihal Toplantısında MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Mahmut Asmalı ve Şube Başkanımız Sayın Ali Akçay açılış konuşmaları gerçekleştirildi. Başkanımız Ali AKÇAY konuşmalarında MÜSİAD’ın aile olmak için illa kan bağının olmadığını gösteren resmi bir kurum olduğuna değindi.

Hasbihal Toplantısı MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel ve IGMG İhsan Sohbetleri Başkanı Ali Börek sunumları ile sonlandı.

MÜSİAD 108. Dünya Genel İdare Kurulu’nda ikinci gün Networker Erdal Uzunoğlu ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Yavuz’un sunumlarıyla başladı. Genel Merkez ve Şubelerin proje sunumlarıyla devam eden oturumda, Şube sunumumuzu  Başkan Yardımcımız ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanımız Sayın Ali UĞUR gerçekleştirdi.

108. Dünya Genel İdare Kurulu, dilek ve temenniler ile sona erdi.

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Resim Galeri

Diğer Duyurular

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.