MÜSİAD ANTALYA BAŞKANI AKÇAY’DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

Müsiad Antalya
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Başkanı Ali Akçay gerçekleşen 2024 yerel seçimlerin sonuçlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

31 Mart Pazar günü sandık başına giden Türkiye yerel seçimleri ardında bıraktı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine aday olarak yarışmış olan tüm siyasilere emekleri için teşekkür ederek başlayan Ali Akçay, seçimi liderlikle sonuçlandıran isimleri ise tebrik etti.

Seçimi kazanan tüm Başkanların siyaset gözetmeksizin hizmet etmesi gerektiğini belirten Akçay, “Yerel çalışmalarda siyasi fikirler öncelenmemeli, parti ve ideolojiye göre hareket edilememeli, vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmet en iyi ve hızlı bir şekilde yerine getirilerek şehre hizmet etmeye öncelik verilmeli" şeklinde konuştu.

Yerel seçim kazananlarının particilikten ziyade hizmet vermek için birbirleriyle yarışması gerektiğini söyleyen Akçay, halkın sandık başına gidip seçmen olarak görevini yerine getirdiğini ve şimdi seçimin ardından vatandaş olarak, belediyelerden görevlerini hakkıyla yerine getirmelerini beklediğini vurguladı. Milletin iradesinin her şeyden üstün olduğunu belirten Akçay sözlerini “Seçim sonuçlarının şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sonlandırdı. 

Paylaş: Facebook Twitter Whatsapp

Diğer Başkandan Haberler

Tüm Hakları Saklıdır. | Aksi belirtilmedikçe; kaynağı belirtilerek alıntı yapılan içerikler hariç tüm görsel materyaller, sayfalar ve içerikler MÜSİAD Antalya Şubesi’ne aittir. İzin alınmaksızın ve kaynak belirtilmeden kısmen veya tamamen alıntı yapılamaz.